Piept de pui învelit în şuncă

Printeaza

Piept de pui învelit în şuncă din: piept de pui, sunca cruda, ceapa, morcovi, telina, arde gras, broccoli, pasta de rosii, vin alb, sare, piper, patrunjel, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Piept_de_pui_învelit_în_sunca

  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 felii subtiri de sunca cruda
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 200 g broccoli
  • 100 g pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în 4, apoi o prăjeşti în puţin ulei încins. Scoţi bucăţile de carne şi le condimentezi cu rozmarin, sare şi piper. In uleiul rămas, pui legumele tăiate fâşii subţiri şi le înăbuşi. Fierbi bucheţelele de broccoli şi le adaugi spre sfârşit peste legume, apoi torni pasta de roşii amestecată cu vin.

Când s-au fiert, pui compoziţia într-un vas ce poate fi dat la cuptor şi condimentezi după gust. Deasupra aşezi bucăţile de pui pe care le-ai învelit mai întâi în şuncă. Dai vasul la cuptor timp de 15-20 de minute.

Piept de pui învelit în şuncă

Piept_de_pui_învelit_în_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.