Piept de pui invelit in sunca cu legume

Printeaza

Piept de pui invelit in sunca cu legume din: piept de pui, sunca, ceapa, morcovi, telina, ardei gras, broccoli, pasta de rosii, vin, sare, piper, verdeata, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Piept de pui invelit in sunca

  • 1 piept de pui dezosat
  • 8 felii subţiri de şuncă crudă
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1/2 ardei gras
  • broccoli
  • 1 ceaşcă pastă de roşii
  • vin alb
  • sare, piper
  • verdeaţă
  • ulei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Carnea spălată şi tăiată în 4  o prăjeşti în puţin ulei. Scoţi apoi bucăţile de carne şi le condimen­tezi cu rozmarin.

In uleiul rămas, pui legumele tă­iate fâşii subţiri. Fierbi broccoli şi îl adaugi spre sfârşit peste compoziţie. Pasta de roşii ames­tecată cu vin o adaugi în mixul de legume. Când a fiert, pui compoziţia într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Deasupra aşezi bucăţile de pui pe care le-ai înve­lit în şuncă mai întâi.

Dai vasul la cuptor timp de 15 – 20 de minute.

 

Piept de pui invelit in sunca cu legume

Piept de pui invelit in sunca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.