Piept de pui în sos de smântână cu ciuperci

Printeaza

Piept de pui în sos de smântână cu ciuperci din: piept de pui, ciuperci, ceapa rosie, smantana, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui în sos de smântână cu ciuperci

  • 500 g piept d epui
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 1 ceapa rosie
  • 1 cutie mica de smantana lichida
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai în felii puţin mai groase. într-o tigaie mare prăjeşti feliile de piept de pui pe ambele părţi, după care le scoţi pe o farfurie. în aceeaşi tiga­ie prăjeşti ceapa tocată. Adaugi roşia decojită, tăiată bucăţele şi ciupercile scurse bine.

Peste ele adaugi smântână lichidă şi laşi pe foc încă 5 minute, la foc mare, până când smântână mai scade. Adaugi sare şi piper şi pasezi apoi toată compoziţia în blender.

Pieptul de pui îl aşezi din nou în tigaie, torni sosul peste bucăţile de carne şi laşi să fiarbă împreună 2 minute, ca aromele să se întrepătrundă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.