Piept de pui in sos de mustar

Printeaza

Topeste un cub de unt intr-o tigaie, adauga 1 ceapa mare, taiata rondele, si caleste-o la foc potrivit 10 minute. Scoate ceapa pe o farfurie, mareste flacara, adauga 4 bucati piept de pui, dezosate, dar cu piele si 500 g cartofi noi; prejeste-le pana se rumenesc bine.

Intoarce puiul, adauga ceapa calita si toarna 150 ml vermut sau vin alb dulce. Lasa sa fiarba 1 minute, apoi adauga 200 ml supa de pui fierbinte, facut din concentrat de pui, si 150 g fenicul, taiat rondele mici. Acopera si fierbe la foc mic 20 de minute. Adauga 150 ml smantana, 100 g masline verzi, fara samburi si feliate, 2 linguri patrunjel tocat si 1 lingua mustar de Dijon. Incalzeste bine.

Piept de pui in sos de mustar

Piept_de_pui_in_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. Arata delicios

  2. imi place sosul de mustar, am facut intr-o seara si n-a mai ramas nimic

  3. e bun sosul cu mustar, cu piept de pui se potriveste foarte bine

  4. Sosul face toata reteta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.