Piept de pui in foitaj

Printeaza

Piept de pui in foitaj din: foitaj, piept de pui, ou, branza de oaie, smantana, rosii, ulei, sare, piper, ou, salata verde, rucola.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_foitaj

pentru aluat:

  • 1 pachet foitaj
  • pentru umplutura:
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 200 g branza de oaie zdrobita cu furculita
  • 50 g smantana
  • 2 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • 1 ou batut
  • salata verde
  • rucola

 

Mod de preparare:

Decongelezi aluatul foitaj, îl întinzi şi ungi fiecare foaie cu ulei. Pentru umplutura, tai pieptul de pui bucati de grosime potrivita, le dai cu sare si piper si le prajesti in ulei pe fiecare pare. Le scoti şi le dai deoparte.

Amesteci brânza zdrobită cu oul şi cu smântână. Roşiile le tai jumătăţi, le scoţi sâmburii, apoi le mărunţeşti. Aşezi fâşiile de pui fripte pe aluat, întinzi amestecul de brânză, la fel procedezi şi cu roşiile si împachetezi aluatul. Ungi cu oul bătut.

„Imbraci” o tavă în hârtie de copt, pui foitajul şi dai la cuptor pentru aproximativ o oră sau până capătă o frumoasă culoare aurie. Serveşti cu garnitură de salata verde si rucola.

Piept de pui in foitaj

Piept_de_pui_in_foitaj

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.