Piept de pui la gratar – reteta gustoasa

Printeaza

Piept de pui la gratar din: otet din cidru de mere, mustar, usturoi, suc de lime, lamaie, zahar brun, sare, piper, ulei de masline, piept de pui.

 

Ingrediente:Piept_de_pui_la_gratar

  • 1/4 ceasca de otet din cidru de mere
  • 3 linguri de mustar (nu foarte fin)
  • 3 catei de usturoi
  • sucul de la o lime si de la o jumatate de lamaie
  • 1/2 ceasca de zahar brun
  • 1 1/2 lingurita de sare
  • piper negru macinat
  • 6 linguri de ulei de masline
  • 6 jumatati de piept de pui dezosat fara piele

 

Mod de preparare:

Amesteca otetul de cidru, mustarul, usturoiul maruntit, sucul de la lime si de la lamaie, zaharul brun, sarea si piperul intr-un bol mare de sticla.

Marineaza puiul in acest amestec timp de 8 ore.

Pregateste puiul pe un gratar exterior sau pe un grill de aragaz, cate 6-8 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste.

Piept de pui la gratar

Piept_de_pui_la_gratar

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Cea mai simpla reteta :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.