Piept de pui dulce acrisor
PrinteazaPiept de pui dulce acrisor din: piept de pui, faina, compot de caise, ulei, ceapa, vin alb, migdale, smantana si sare.
- 2 bucati piept de pui
- 2 linguri faina
- o cutie mica de compot de caise
- o lingura ulei
- 3 cepe mici
- 100 ml vin alb
- 100 g migdale feliate
- 50 ml smantana de gatit
- sare
Mod de preparare:
Carnea se taie felii care se presară cu sare si se trec prin făină. Caisele se scurg bine şi se taie mărunt. Intr-o tigaie, se încinge uleiul şi se prăjesc feliile de carne pe ambele părţi. Se scot apoi şi, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată mărunt. Apoi se toarnă vinul, se pun migdalele şi se lasă la fiert 10 minute.
După acest tirmp, se pun caisele şi se lasă încă 10 minute la fiert. Se adaugă smântână şi se ţine 2 minute pe foc, după, care se pune carnea şi se mai, fierbe totul 10 minute.
Piept de pui dulce acrisor
Pofta buna!
Foarte bun pieptul de pui