Piept de pui dulce acrisor

Printeaza

Piept de pui dulce acrisor din: piept de pui, faina, compot de caise, ulei, ceapa, vin alb, migdale, smantana si sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_dulce_acrisor

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 linguri faina
  • o cutie mica de compot de caise
  • o lingura ulei
  • 3 cepe mici
  • 100 ml vin alb
  • 100 g migdale feliate
  • 50 ml smantana de gatit
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie felii care se presară cu sare si se trec prin făină. Caisele se scurg bine şi se taie mărunt. Intr-o tigaie, se încinge uleiul şi se prăjesc feliile de carne pe ambele părţi. Se scot apoi şi, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată mărunt. Apoi se toarnă vinul, se pun migdalele şi se lasă la fiert 10 minute.

După acest tirmp, se pun caisele şi se lasă încă 10 minute la fiert. Se adaugă smântână şi se ţine 2 minute pe foc, după, care se pune carnea şi se mai, fierbe totul 10 minute.

Piept de pui dulce acrisor

Piept_de_pui_dulce_acrisor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Gianina Macovei

    Foarte bun pieptul de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.