Piept de pui cu taitei si rosii cherry

Printeaza

Piept de pui cu taitei si rosii cherry din: piept de pui, tăiţei, ardei gras roşu, ardei gras galben, roşii cherry, ulei de măs­line, susan, sare, zeama de lămâie.

 

Ingrediente:Piept de pui cu taitei si rosii cherry

  • 1 piept de pui
  • 250 g tăiţei
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 3-4 roşii cherry
  • 2 linguri ulei de măs­line
  • 2 linguri susan
  • sare
  • zeama de la 1/2 lămâie

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl cureţi de piele, îl frigi pe grătar şi îl tai fâşii de un deget grosime.

Fierbi tăiţeii conform indicaţiilor de pe ambalaj, îi scurgi şi îi pui într-un vas.

Tai ardeii julien şi îi amesteci cu pastele, îi con­dimentezi cu sare, pui puţin ulei şi zeama de lămâie, apoi adaugi bucăţile de carne, susanul şi roşiile tăiate jumătăţi.

Amesteci totul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.