Piept de pui cu sos

Printeaza

Piept de pui cu sos din: piept de pui, ulei de masline, condimente cajun, fasole, ardei rosii, avocado, ceapa verde, masline, suc de lamaie si coriandru.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_sos

  • 2 piepţi de pui dezosaţi, fără piele
  • ½ linguriţă ulei de măsline
  • 1 lingură amestec de condimente Cajun

pentru sos:

  • 400g de fasole din conservă, clătită  şi scursă
  • 2 ardei roşii, tăiaţi cubuleţe
  • 1 avocado, tăiat cubuleţe
  • 2 cepe verzi, tăiate felii
  • 1 lingură de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • 1 mână de coriandru, tocat

 

Mod de preparare:

Pentru sos, se amestecă fasolea, ardeii, avocado şi ceapa într-un bol. Se asezonează cu sare, piper, uleiul de măsline şi sucul de lămâie şi se lasă deoparte.Se aşază piepţii de pui pe un tocător şi se bat uşor ca să se subţieze puţin. Se aşază într-un vas, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se acoperă cu condimentele Cajun.

Se încălzeşte o tigaie-grătar şi se prăjeşte puiul 5 minute pe fiecare parte, până se face, aşezându-l în diagonală dacă vrei să se vadă urmele de grătar rumenite.Se adaugă coriandrul în sos, chiar înainte de a servi. Puiul se serveşte întreg sau tăiat felii.

Piept de pui cu sos

Piept_de_pui_cu_sos

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Simplu si bun!

  2. Bun pieptul de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.