Piept de pui cu sos verde

Printeaza

Piept de pui cu sos verde din: piept de pui, sare, piper, ulei, patrunjel, ceapa verde, busuioc, lamaie, usturoi, masline.

Ingrediente:Piept de pui cu sos verde

  • 6 piepti de pui
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de untdelemn
  • 3 leg.de patrunjel
  • 3 leg. ceapa verde
  • 1 legatura de busuioc
  • coaja rasa a unei lamai
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala pieptii de pui, se sterg si se condimenteaza. Se prajesc in uleiul incins, si pana se rumenesc.

Se toaca foarte marunt pătrunjelul, ceapa verde si busuiocul, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoare si coaja rasa de lamaie.

Se adauga uleiul de masline si se freaca bine cu o lingura de lemn pana compozitia devine pastoasa. Se gusta de sare si de piper, se serveste alaturi de pieptul de pui taiat felii.

 

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.