Piept de pui cu sos de smantana

Printeaza

Piept de pui cu sos de smantana din: piept de pui, ceapa, faina alba, ulei, apa, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu sos de smantana

  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri de făină albă
  • 5 linguri de ulei
  • 1 cană de apă
  • 500 g smântână
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune uleiul la înfierbântat, apoi se adaugă pieptul tăiat fideluţă, după care lăsăm să se călească bine. Se adaugă ceapa tocată mărunt; călim timp de 5 minute şi turnămo cană de apă.

Lăsăm să fiarbă timp de douăzeci de minute, apoi adăugăm smântâna bătută cu două linguri de făină, fierbem două,trei clocote şi dăm deoparte.

Decorăm cu pătrunjel verde sau mărar. Se serveşte cu mămăliguţă sau cu piure de cartofi.

Piept de pui cu sos de smantana

Piept_de_pui_cu_sos_de_smantana

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de pui cu sos de smantana
  • pui cu sos de smantana
  • piept pui cu smantana
  • piept de pui cu sos
  • piept cu smantana
  • piept de pui in sos de smantana
  • sos de smantana cu piept de pui
  • retete piept de pui cu sos

1 comentariu

  1. Foarte bun pieptuld e pui in sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.