Piept de pui cu sos de ardei iute

Printeaza

Piept de pui cu sos de ardei iute din: piept de pui, ulei, sos de ardei iute, ghimbir, miere, otet de orez, broccoli, seminte de susan.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_sos_de_ardei_iute

  • 2 bucati piept de pui fara piele
  • 1 lingura de ulei
  • 1 1/2 lingura de sos de ardei iute sriracha
  • 2 lingurite de ghimbir ras
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri otet din orez
  • 240 g de broccoli
  • 1 lingura seminte de susan, prajite

 

Mod de preparare:

Taie fiecare piept de pui pe lungime, în 2 bucăţi subţiri. Freacă-le cu ulei şi asezonează-le pe ambele părţi. Incinge o tigaie-grill şl prăjeşte pulul câte 2-3 minute pe flecare parte. Intre timp, amestecă sosul de ardei iute, ghimbirul, mierea şl oţetul cu puţină sare şi piper într-un bol mic.

Unge bucăţile de pui cu acest sos în timp ce sunt pe foc -trebuie să aştepţi ca puiul să se facă pe o parte înainte de a întinde sosul, pentru că altminteri carnea se va arde. Fierbe broccoli, transferă buchetele pe farfurii şi stropeşte-le cu restul de sos. Deasupra pune puiul şl seminţele de susan.

Piept de pui cu sos de ardei iute

Piept_de_pui_cu_sos_de_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.