Piept de pui cu rosii si usturoi

Printeaza

Piept de pui cu rosii si usturoi din: piept de pui, roşii în bulion, supă de pui, ulei, usturoi, sare, piper.

Piept_de_pui_cu_rosii_si_usturoi

Ingrediente:

  • 4 bucăţi piept de pui
  • 1/2 conservă roşii în bulion
  • 250 ml supă de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei se rume­neşte carnea pe ambele părţi. Se transferă apoi într-un vas de cuptor şi se presară cu sare si piper.

Se adaugă roşiile, usturoiul si supa de pui. Se lasă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Piept de pui cu rosii si usturoi

Piept_de_pui_cu_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.