Piept de pui cu prune

Printeaza

Piept de pui cu prune din: piept de pui, prune uscate, ulei de masline, unt, ceai, nuci, marar si sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_prune

  • 1 piept de pui mai mare
  • 12 prune uscate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt
  • 250 ml ceai
  • 12 nuci
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi prunele spălate la rehidratat în ceai rece. Lăsaţi-le în ceai de seara până dimineaţa. Curăţaţi carnea de pui de pieliţe şi tendoane şi tăiaţi-oîn fâşii.

Condimentaţi-le şi fierbeţi-le 15 minute în apă cu sare. Scoateţi carnea din apă, lăsaţi-o la scurs şi aşezati- o într-un vas termorezistent uns cu ulei sau unt.

Scoateţi sâmburii prunelor şi înlocuiţi-i cu miez de nucă. Puneţi prunele umplute în vas, lângă carne. Adăugaţi puţină supă în care au fiert feliile de car­ne şi puneţi vasul la cuptor, până când ingredientele se înmoaie. Presăraţi mâncarea cu mărar tocat mărunt înainte de servire.

Piept de pui cu prune

Piept_de_pui_cu_prune

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta de un piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.