Piept de pui cu portocale

Printeaza

Piept de pui cu portocale din: piept de pui, faina, portocale, paprika, patrunjel.

Ingrediente:Piept de pui cu portocale

  • 400 g piept de pui tăiat felii subţiri
  • 4 linguri făina
  • 2 portocale
  •  1 linguriţă paprika dulce
  •  pătrunjel

 

Mod de preparare:

Baţi feliile de piept de pui, le dai prin făină, apoi le rumeneşti în ulei încins. Adaugi sucul de la portocală şi paprica şi laşi să clocotească câteva minute, la final presari pătrunjelul.

Poţi folosi şi lămâie în loc de portocală. Reţeta este rapidă şi se prepară în maximum 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.