Piept de pui cu paste la cuptor

Printeaza

Piept de pui cu paste la cuptor din: piept de pui, paste, rosii, bulion, ulei, ceapa, smantana, cascaval, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Piept de pui cu paste la cuptor

  • un piept de pui
  • o punga paste
  • 10 roşii mici
  • o linguriţă bulion
  • 2 linguri ulei
  • o ceapă
  • 200 ml smântână
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • frunze proaspete de busuioc

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi care se pun să se rumenească în ulei.

După ce carnea a devenit albă, se adaugă bulionul, sare si piper şi se toarnă apă. Se lasă la fiert 10 minute.

Se pun şi pastele la fiert, separat. Se lasă conform indicaţiilor de pe pachet. Se scurg apoi şi se amestecă imediat cu carnea.

Se pun într-un vas de cuptor, se toarnă smântână, se aşază şi roşiile, se rade caşcavalul şi se lasă la cuptor 20 de minute. Se servesc cu frunze proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.