Piept de pui cu păstârnac

Printeaza

Piept de pui cu păstârnac din: piept de pui, pastarnac, bacon, ulei, vin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui
  • 8 radacini de pastarnac
  • 200 g bacon (felii subtiri)
  • 50 ml ulei
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui in felii subtiri, bateti-le cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper. Curatati pastarnacul, spalati-l si taiati fiecare radacina in 4.

Puneti pe fiecare felie de piept de pui cate 2 bucati de pastarnac, apoi rulati carnea si inveliti fiecare pachetele intr-o felie de bacon.

Prindeti rulourile cu scobitori si rumeniti-le 4-5 minute intr-o tigaie, in ulei. Puneti apoi rulourile rumenite intr-o tava mai inalta, adaugati vinul, presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Stropiti din cand in cand rulourile cu sosul din tava.

Piept de pui cu păstârnac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.