Piept de pui cu nuci

Printeaza

Piept de pui cu nuci

Ingrediente:Piept de pui cu nuci

2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill

 

  • 2 castraveti mici
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pahar nuci pecan

 

Ingrediente sos: 3 linguri sos soia, 1 lingurita radacina ginger razuita, 1 lingurita otet de vin rosu, 1
lingura zahar, 2 linguri ulei arahide, 1 lingura ulei sesam

Mod de preparare:
Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (joulien).

Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne.

Se amesteca bine totul si se da la frigider.Se serveste rece.

Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste, se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriander proaspat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.