Piept de pui cu mere si rosii

Printeaza

Piept de pui cu mere si rosii din: piept de pui, praz, mere, zeama de lamaie, rosii, sare, piper, ulei, supa de pasare, cimbru, sos olandez.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_mere_si_rosii

  • 800g piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 250 g mere
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 250 g rosii mici
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei
  • 350 ml supa de pasare
  • 5 ramurele cimbru
  • 150 ml sos olandez gata preparat

 

Mod de preparare:

Tai carnea de pui în bucăţi nu prea mari. Cureţi prazul, îl speli şi îl tai felii. Speli merele, le scoţi căsuţa cu seminţe, apoi le tai felii şi le stropeşti cu zeamă de lămâie. Speli roşiile şi le tai în sferturi. Condimen­tezi carnea cu sare şi piper şi o prăjeşti bine în ulei.

Scoţi carnea din tigaie, adaugi supa, cimbrul şi prazul şi fierbi totul circa 5 minute, la foc mic. Pui feliile de măr. Amesteci totul cu sosul olandez, bucăţile de pui şi roşiile şi dai ameste­cul într-un clocot.

Scoţi rămurele de cimbru, condimentezi cu sare şi piper şi serveşti acest ragout cu friganele sau cu pâine prăjită în unt.

Piept de pui cu mere si rosii

Piept_de_pui_cu_mere_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.