Piept de pui cu fenicul si ceapa

Printeaza

Piept de pui cu fenicul si ceapa din: bulbi de fenicul, ceapa, ulei, sare, piper, suc de mere, supa de pui, mere, file de piept de pui, mustar de dijon, miere.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_fenicul_si_ceapa

  • 2 bulbi de fenicul (cca 700 g împreună)
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei •
  • sare, piper
  • 150 ml suc de mere •
  • 150 ml supă de pui •
  • 3 mere
  • 4 fileuri de piept de pui (cca 600 g împreună)
  • 1 lingură muștar de Dijon cu boabe
  • 1/2 linguriță miere

 

Mod de preparare:

Se curăță 2 bulbi de fenicul, se taie sferturi și apoi felii. Se toacă 1 ceapă și se călește în 1 lingură ulei. Se adaugă feniculul și se călește 5 min. amestecând; se sărează și se piperează bine.

Se toarnă 150 ml suc de mere și 100 ml supă de pui; se lasă să fiarbă înăbușit cca 15 min. Se adaugă 3 mere tăiate felii și se mai fierbe 5 min. Se sărează și se piperează 4 fileuri de piept de pui. La fiecare se crestează un buzunar lateral.

Se introduce în fiecare buzunar câte 1 lingură muștar cu boabe, se fixează eventual cu scobitoare și se prăjește carnea în 2 linguri ulei, 4 min. pe fiecare parte. Se condimentează legumele cu sare, piper și 1/2 linguriță miere. Se servesc alături de bucățile de pui, eventual cu piure de cartofi.

Piept de pui cu fenicul si ceapa

Piept_de_pui_cu_fenicul_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.