Piept de pui cu fasole si ardei gras

Printeaza

Piept de pui cu fasole si ardei gras din: piept de pui, fasole verde, rosii, ceapa, ardei gras, suc de rosii, ulei, patrunjel, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_fasole_si_ardei_gras

  • 1 piept de pui
  • 800 g fasole verde
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 cana suc de rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă, se şterge şi se pune la prăjit în ulei. Se scoate carnea şi în acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul, tăiate.

Se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se pune în cratiţă fasolea curăţată şi tăiată potrivit.

Se adaugă carnea, roşiile decojite şi tăiate mărunt, sucul de roşii şi sare după gust. Se pune cratiţa la cuptor.

Pentru a îngroşa sosul, se poate adăuga 1 lingură făină dizolvată în puţină apă.

Usturoiul întreg se adaugă numai la sfârşit, pentru a da gust şi se va scoate din mâncare înainte de a fi servită.

Se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.

Piept de pui cu fasole si ardei gras

Piept_de_pui_cu_fasole_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.