Piept de pui cu dovlecel si castraveti murati

Printeaza

Piept de pui cu dovlecel si castraveti murati din: dovlecel, piept de pui, oua de rata, castraveţi muraţi, patrunjel, smatana, parmezan, cas de capra, pesmet, margarina, paine, lapte.

 

Ingrediente: Piept_de_pui_cu_dovlecel_si_castraveti_murati

  • 1 kg felii de dovlecel
  • 500 g piept de pui fraged
  • 5 ouă de raţă
  • 2-3 castraveţi muraţi mici
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 borcan smântână (250 g)
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g caş de capră ras
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură margarină
  • 2-3 felii de pâine
  • câteva linguri lapte

 

Mod de preparare:

Laşi feliile de dovlecel timp de 10 minute presărate cu sare şi piper. Căleşti apoi feliile de dovlecel în margarina încinsă.

Carnea de pui o toci, o amesteci cu feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse bine, apoi cu ouăle bătute spumă, cu sare, pi­per, verdeaţă tocată fin şi smântână.

Torni compoziţia peste feliile de dovlecei, în straturi, aşa: aşezi într-un vas uns cu puţină margarină şi tapetată cu pesmet un rând de dovlecei, apoi un rând de carne cu sos, din nou un rând de dovlecei şi castraveţi tăiaţi cubuleţe şi tot aşa până termini toate ingredientele.

Nivelezi frumos deasupra, presari pătrunjel verde şi mărar tocate fin, apoi un strat de caşcaval şi parmezan ras. Dai vasul la cuptor.

Piept de pui cu dovlecel si castraveti murati

Piept_de_pui_cu_dovlecel_si_castraveti_murati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.