Piept de pui cu dovlecei si broccoli

Printeaza

Piept de pui cu dovlecei si broccoli din: piept de pui, broccoli, ardei capia, dovlecei, rosii, ceapa, condimente pentru pui, verdeturi italiene, curry, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_dovlecei_si_broccoli

  • 1 piept de pui
  • 500 g broccoli
  • 5 ardei capia
  • 3 dovlecei
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • condimente pentru pui
  • verdeturi italiene
  • curry
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încingi uleiul de măs­line, adaugi ceapa, curăţată şi tăiată mărunt si lasi să se căleas­că pentru câteva minute. Adaugi apoi pieptul de pui, spălat şi tăiat cubuleţe mici şi laşi totul pe foc aproximativ 8-10 minute.

Morcovii şi dovleceii, îi cureţi şi îi tai rondele, iar ardeii capia şi roşiile le tai cubuleţe şi le adaugi în tigaie peste pieptul de pui. Presari condimentele de pui, o linguriţă de curry, sarea şi piperul. Adaugi o ceaşcă de apă şi laşi la fiert, până scade apa.

Broccoli îl pregăteşti în aparatul de gătit cu aburi şi îl adaugi la sfârşit, când întreaga mâncare este gata şi amesteci bine. Aranjezi frumos pe un platou şi serveşti pieptul de pui, alături de o salată de sezon.

Piept de pui cu dovlecei si broccoli

Piept_de_pui_cu_dovlecei_si_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.