Piept de pui cu ciuperci si branza topita

Printeaza

Piept de pui cu ciuperci si branza topita din: piept de pui, ciuperci, ceapa, branza, supa de legume, unt, patrunjel si sare.

 

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_ciuperci_si_branza_topita

  • 1/2 piept de pui
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 2 felii de branza topita
  • 1 cescuta cu supa de legume
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în unt împreună cu ciupercile curăţate şi tăiate felii.

Lasă să se înăbuşe bine, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţină verdeaţă.

Separat, taie pieptul de pui pe lungime.

Bate bine, ca pentru şniţele. Aşază pe fiecare bucată de carne câte o felie de brânză topită.

Pune câte o lingură cu ciupercuţe.

Rulează uşor şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă şi stropeşte cu supă de legume.

Lasă la cuptor pentru 40-45 de minute.

Piept de pui cu ciuperci si branza topita

Piept_de_pui_cu_ciuperci_si_branza_topita

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Supa de ciuperci cu piept de pui

Supa de ciuperci cu piept de pui din: piept de pui, ulei, ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, tarhon, sare, piper, faina, smantana, marar. Ingrediente: 1 piept de pui 2 linguri ulei 200 g ciuperci 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă 1 fir de tarhon sare piper 1 lingură făină 200 g smântână 1 legătură mărar   […]

Placinta cu ciuperci si ficatei de pui

Placinta cu ciuperci si ficatei de pui

Placinta cu ciuperci si ficatei de pui din: ficatei, ciuperci, ceapa, oua, iaurt, patrunjel, margarina, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet cu foi de plăcintă 500 g ficăţei 300 g ciuperci 2 cepe 4 ouă 200 ml iaurt 1 legătură de pătrunjel 4 linguri cu margarină piper sare   Mod de preparare: In două vase separate, […]

 

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci

Portofele cu piept de pui si ciuperci din: piept de pui, oua, faina, apa minerala, sare, ardei, ciuperci, ceapa, vanata, dovlecel, rosii, ulei. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 750 ml – 1 l apă minerală un praf de sare Pentru umplutura: 2 ardei graşi 1 legătură de ceapă verde 1 vânătă 1 dovlecel 6-7 roşii […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.