Piept de pui cu busuioc şi sos de portocale

Printeaza

Piept de pui cu busuioc şi sos de portocale din: piept de pui, portocala, frunze de busuioc, unt, parmezan, sare, zahar brun, suc de portocala, pulpa de portocala.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_busuioc_si_sos_de_portocale

  • 220 g piept de pui
  • o portocala medie
  • frunze de busuioc
  • 20 g unt
  • 20 g parmezan ras
  • sare

pentru sos:

  • 10 g zahar brun
  • suc de la 1/2 portocala
  • 20 g pulpa de portocala taiata cubulete

 

Mod de preparare:

Aplatizezi pieptul de pui şi îl condimentezi cu sare şi bu­suioc, apoi îl laşi 10-15 minute la rece. Ungi pieptul de pui cu unt pe o parte, presari parmezanul ras şi rulezi. Prăjeşti la grătar câteva minute. Intr-o tigaie, prepari un sos din zahărul brun, suc şi pulpă de portocală.

Serveşti pieptul de pui pe o felie de portocală, prăjită la grătar, ornat cu frunze de busuioc.

Piept de pui cu busuioc şi sos de portocale

Piept_de_pui_cu_busuioc_si_sos_de_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.