Piept de pui cu ardei si rosii

Printeaza

Piept de pui cu ardei si rosii din: piept de pui, ardei, ceapa, rosii in bulion, ulei, sare, piper, busuioc.

 

Ingrediente:Piept de pui cu ardei si rosii

  • un piept de pui
  • 2 ardei graşi
  • o ceapă
  • 6 roşii în bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi care se pun la călit în ulei. După ce şi-a schimbat culoarea şi a devenit albă, carnea se scoate din tigaie.

In acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul, se lasă să se înmoaie şi apoi se adaugă carnea.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Roşiile se curăţă de pielite şi se taie mărunt.

Se pun şi roşiile şi se mai lasă la fiert 10-15 minute, completând cu apă dacă sosul a scăzut prea mult.

Se potriveşte gustul de sare şi piper. Se serveşte cu busuioc proaspăt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Aripioare de Pui Picante la Air Fryer

Aripioare de Pui Picante la Air Fryer din: aripioare de pui, ulei de masline, paprika afumata, usturoi, pudra de ceapa, fulgi de ardei iute, sare, piper, sos picant. Redescoperă plăcerea de a savura aripioare de pui picante cu o variantă sănătoasă, gătită la air fryer. Această metodă nu doar că reduce semnificativ conținutul de grăsimi […]

Bucataria Mexicana

Tamales cu sos Mole și Pui

Tamales cu sos Mole și Pui din: porumb, supa de pui, untura, praf de copt, sare, piept de pui, sos mole, ceapa, usturoi, sare, piper. Descoperă o comoară a gastronomiei mexicane cu această rețetă autentică. Această preparație îmbină fragedea cărnii de pui cu intensitatea și complexitatea sosului Mole, oferind o experiență culinară de neuitat. Tamales, […]

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer

Piept de Pui Condimentat la Air Fryer din: piept de pui, paprika, pudra de usturoi, pudra de ceapa, coriandru, cayenne, sare, piper, ulei de masline. Transformați un piept de pui simplu într-o capodoperă culinară cu această rețetă. Această metodă de gătire nu doar că păstrează suculența cărnii, dar adaugă și o crustă ușor crocantă, îmbogățită […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.