Piept de pui cu ananas

Printeaza

Piept de pui cu ananas din: piept de pui, compot de ananas, ceapa, ulei, usturoi, ghimbir, sos de soia, morcov si amidon.

Ingrediente:Retete_1

  • 300 g piept de pui
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 ceapa
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei mari de usturoi
  • o lingura de ghimbir pisat
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 morcov mic
  • 1 lingura amidon

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de pui cubuleţe şi se amestecă cu o lingură de amidon şi una de sos de soia. Se prăjeşte carnea în două linguri de ulei, apoi se scoate. în restul de ulei încins, se prăjesc ceapa, usturoiul, ghimbirul şi morcovul, tăiate felii sub­ţiri, până se înmoaie puţin, timp de 3-5 minute (nu trebuie să se facă maro!).

Se adaugă anana­sul cu tot cu zeamă şi restul de sos de soia (o lin­gură). Când a secat aproape toată zeama de la ananas, se adaugă carnea de pui să se încăl­zească. Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.