Piept de pui cu ananas si smantana

Printeaza

Piept de pui cu ananas si smantana din: piept de pui, compot de ananas, smantana, untdelemn, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_ananas_si_smantana

  • 300 g piept de pui
  • 1/2 cutie cutie compot de ananas bucati (circa 400 g)
  • 50 g smantana pentru gatit
  • 50 ml untdelemn
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl usuci cu un şervet absorbant şi îl tai în fâşii nu prea groase, pe care le presari cu piper, puţină sare şi condiment, după gust. Intr-o tigaie cu ulei încins, înăbuşi fâşiile de carne, iar când s-au rume-nit uşor pe toate părţile, le scoţi pe o farfurie şi le păstrezi la cald.

In uleiul rămas, prăjeşti cubuleţele de ananas bine scurse, câte 1-2 minute pe fiecare parte, apoi adaugi carnea şi stingi cu zeama de compot. Laşi să fiarbă la foc mediu, până când carnea se pătrunde.

Când carnea este gata, adaugi smântână şi laşi să fiarbă totul aproximativ 2 minute. Condimentezi şi sărezi sosul după gust. Serveşti preparatul ca atare sau alături de o garnitură de orez cu bobul lung.

Piept de pui cu ananas si smantana

Piept_de_pui_cu_ananas_si_smantana

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/piept-de-pui-cu-ananas-si-smantana html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.