Piept de pui a limone

Printeaza

Piept de pui a limone

Ingrediente:Piept de pui a limone

  • piept de pui
  • faina
  • ulei
  • smantana dulce la cutie
  • sare
  • piper alb
  • oregano
  • ciuperci
  • unt
  • vin
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui taie in doua transe,se bate cu ciocanul de snitele,se da prin faina si se trage la tigae in ulei incins pe ambele parti (60%se trage in ulei iar 40%se fierbe inpreuna cu sosul preparat)se da puiul deoparte

In alta tigae se prepara sosul din ciupercile taiate lamele si trase in unt topit,se pune smantana,sare,piper,oregano si se pune puiul in sos se stropeste cu vin si cu zeama de lamaie ,se gusta pentru ultima data.

Se serveste cu o garnitura de piure de cartofi .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.