Piept de porc marinat

Printeaza

Piept de porc marinat

Ingrediente:Piept de porc marinat

  • 6  felii piept de porc
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 50 ml oţet
  • măghiran
  • rozmarin sau cimbru (după preferinţă)

 

Mod de preparare:

Pieptul curăţat şi spălat îl pui într-un vas şi îl acoperi cu sosul marinat făcut din ulei, oţet, 4-5 căţei mari de usturoi tăiaţi mărunt, con­dimentele, sare şi piper.

Laşi carnea în acest amestec 1 oră şi apoi frigi pe grătar feliile de piept. Merg foarte bine alături de cartofi pai şi ciupercuţe fripte, însoţite de un pahar de vin bun.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de porc marinat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.