Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate

Printeaza

Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate din: piept de curcan, prune uscate, caise uscate, unt, sare, piper.

Piept_de_curcan_umplut_cu_prune_si_caise_uscate

Ingrediente:

  • un piept de curcan
  • 200 g prune uscate
  • 200 g caise uscate
  • 1/2 pachet unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Caisele şi prunele se pun la înmuiat în apă caldă si se lasă 30 de minute. Apoi, se scot, se scurg bine de apă si se mixează la robot cu un pic de unt moale.

Carnea se taie în asa fel încât să se obţină o foaie cât mai lată, se presară cu sare si piper. Se pune amestecul de fructe mixate, se rulează, se leagă cu ată de bucătărie si se unge cu restul de unt.

Se asază în tavă, se presară cu sare şi piper şi se lasă la cuptor o oră maximum. Se taie după ce carnea a stat 10-15 minute, după copt.

Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate

Piept_de_curcan_umplut_cu_prune_si_caise_uscate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.