Piept de curcan umplut cu pere

Printeaza

Piept de curcan umplut cu pere din: piept de curcan, para, gris, coniac, dulceata de visine, unt, vin rosu, sare.

Ingrediente:Piept_de_curcan_umplut_cu_pere

  • 500 g piept de curcan
  • 1 para mare
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri coniac
  • 4 linguri dulceata de visine
  • 50 g unt
  • 200 ml vin rosu
  • sare

 

Mod de preparare:

Opăreşti para în apă timp de 5 minute, o cojeşti şi o pasezi cu furculiţa, apoi adaugi grisul şi amesteci.

Pui în tigaie untul, apoi dulceaţa de vişine, coniacul şi vinul şi le laşi să dea în clocot. Tai pieptul de curcan, îi faci un buzunar în care îndesi umplutura de pară şi griş şi închizi buzunarul cu ajutorul scobitorilor.

Pui pieptul într-o tavă, îl presari cu puţină sare şi torni sosul peste el. Dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

Scoţi friptura şi o laşi minimum 10 minute deoparte. Serveşti friptura stropită cu sos.

Piept de curcan umplut cu pere

Piept_de_curcan_umplut_cu_pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.