Piept de curcan umplut cu masline si carnat

Printeaza

Piept de curcan umplut cu masline si carnat din: piept de curcan, roşie, slănină, cârnat fript, măsline curăţate de sâmburi umplute cu ardei, boia dulce, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente: Piept_de_curcan_umplut_cu_masline_si_carnat

  • 1 piept de curcan
  • 1 roşie
  • 2 felii subţiri de slănină
  • 130 g cârnat fript
  • 5 măsline curăţate de sâmburi umplute cu ardei
  • 1 vârf cuţit de boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Tai pieptul de curcă în felii, roşia o tai în 4 şi condimentezi feliile de carne pe o parte.

Aşezi feliile de slănină pe jumăta­tea cărnii, iar pe lângă aceasta aşezi câte două felii de cârnat, pliezi felia de curcă şi fixezi cu scobitori.

Condimentezi carnea, ungi bucăţile cu ulei, le pui în tavă, adaugi pe lângă ele măslinele, le acoperi şi le dai la cuptor pentru 40 de minute.

Piept de curcan umplut cu masline si carnat

Piept_de_curcan_umplut_cu_masline_si_carnat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.