Piept de curcan umplut cu ciuperci

Printeaza

Piept de curcan umplut cu ciuperci din: piept de curcan, bacon, ciuperci, ceapa verde, usturoi verde, ardei gras, sare, piper, bere blonda.

Ingrediente: Piept_de_curcan_umplut_cu_ciuperci

  • 1 piept de curcan
  • 100 g bacon
  • 5 ciuperci din conserva
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1/2 l bere blonda

Mod de preparare:

Bati bine felia de piept de curcan pe ambele parti, apoi o presari cu sare si piper si o lasi 15 minute la frigider. Tai patratele baconul, ciupercile din conserva si ardeiul, ceapa si usturoiul si le dai la tigaie timp de 10 minute, pana se inmoaie putin, dupa care condimentezi, dupa gust cu sare si piper.

Scoti felia de piept si o umpli cu acest amestec, lasat sa se raceasca. Rulezi pieptul de curcan si-l legi cu ata de bucatarie. Intr-o tigaie pui putin unt si ulei, adaugi ruloul si-l rumenesti pe toate partile.

Torni apoi berea, acoperi tigaia cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic pana scade. Servesti preparatul cald, alaturi de un piure de cartofi.

Piept de curcan umplut cu ciuperci

Piept_de_curcan_umplut_cu_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.