Piept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval

Printeaza

Piept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval din: piept de curcan, bacon, morcovi, faso­le verde, ardei galben, ardei gras roşu, caşcaval, busuioc, ulei de masline, sare, piper.

Pipet_de_curcan_umplut_cu_ardei_gras_si_cascaval

Ingrediente:

  • 5 bucăţi piept de curcan
  • 5 felii bacon
  • 2 morcovi
  • 100 g faso­le verde
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 70 g caşcaval
  • 1 linguriţă busuioc mărunţit
  • 4 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Bate carnea uşor cu ciocanul de şniţele. Presară pe-fiecare bucată sare şi piper. Taie morcovul în fâşii, ardeiul gras în cuburi şi căleşte-le un pic împreună cu fasolea verde.

Pune pe fiecare felie de carne câte un cub de caşcaval şi o lingură din amestecul de legume. Rulează carnea, prinde rulourile cu scobitori şi prăjeşte-le uniform 2-3 minute.

Inveleşte fiecare rulou în câte o felie de bacon. Aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă rulourile la cuptorul încins.până se rumenesc frumos.

Serveşte-le cu salată de castraveţi şi busuioc proaspăt.

Piept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval

Pipet_de_curcan_umplut_cu_ardei_gras_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.