Piept de curcan in sos de rosii

Printeaza

Piept de curcan in sos de rosii din: piept de curcan, sare, piper, faina, rosii cherry, ceapa, capere, patrunjel, ulei de masline, otet balsamic, supa.

Ingrediente:Piept_de_curcan_in_sos_de_rosii

  • 4 felii de piept de curcan (a 100 g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 300 g rosii cherry
  • 2 cepe
  • 3 linguri capere
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • 75 ml supa

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se şterge şi se bat bine feliile; se sărează, se piperează şi se tăvălesc prin făină. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Se curăţă ceapa şi se taie fâşii. Se lasă să se scurgă caperele. Se spală pătrunjelul, se scurge şi se rup frunzuliţele; se toacă.

Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se prăjesc feliile de carne 3-4 min. pe fiecare parte; se scot şi se păstrează la cald. Se căleşte apoi ceapa 2 min. Se adaugă roşiile şi se maiifierb 2 min. Se adaugă caperele, pătrunjelul, oţetul şi supa; se sărează şi se piperează.

Se lasă să se marineze puţin carnea în acest amestec şi apoi se serveşte cu pâine albă.

Piept de curcan in sos de rosii

Piept_de_curcan_in_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.