Piept de curcan cu sos de nuci

Printeaza

Piept de curcan cu sos de nuci din: piept de curcan, ulei, sare, piper, nuci decojite, cascaval, ceapa rosie, ulei, otet balsamic, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_sos_de_nuci

  • 4 felii piept de curcan
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • pentru sos:
  • nuci decojite
  • o lingura cascaval
  • o ceapa rosie
  • o lingura ulei
  • o lingurita otet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte sosul, pentru care într-un bol se pun nucile uşor mărunţite, caşcavalul tăiat cubuleţe cât mai mici, ceapa roşie tocată mărunt. Se ase­zonează cu sare, piper, ulei şi oţet balsamic şi se lasă să stea aproximativ un sfert de oră.

Intr-o tigaie se pune uleiul la încins şi se rumenesc feliile de came pe ambele părţi, în jur de 2 minute. Apoi, se adaugă câte o lingură de apă pentru fi­ecare felie, se pun sare şi piper, se acoperă tigaia cu un capac şi se lasă pe foc 10 minute. Se serveşte cu sos alături.

Piept de curcan cu sos de nuci

Piept_de_curcan_cu_sos_de_nuci

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau sa gust si eu sos de nuci

  2. Foarte tare pieptul de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.