Piept de curcan cu ardei gras si usturoi

Printeaza

Piept de curcan cu ardei gras si usturoi din: piept de curcan, ardei gras, ceapa, usturoi, carne de vitel tocata, sare, piper, patrunjel, boia, ulei, concentrat de pui, apa.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_ardei_gras_si_usturoi

  • 1,8 kg piept de curcan
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 3 ardei grași roșii
  • 6 cepe franțuzești
  • 6 căței de usturoi
  • 200 g carne de vițel tocată
  • 2 linguri smântână
  • sare, piper
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 1 lingură boia
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub concentrat de pui sau de legume
  • 500 ml apă

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 ºC. Se fasonează carnea pentru ruladă. Se curăță ardeii grași de cotoare și semințe, îndepărtând cu grijă pielițele albe. Se taie cuburi ardeii verzi și galbeni, precum și unul roșu.

Se curăță și se toacă ceapa și usturoiul: 1/2 din cantitate se amestecă împreună cu ardei gras, carne tocată, smântână, sare, piper, pătrunjel și boia. Amestecul se repartizează pe foaia de carne, se rulează și se fixează. Se unge cu ulei.

Rulada de curcan se așază într-o tavă cu capac și se coace cca 20 min. în cuptorul pregătit. Se toarnă 200 ml supă. Se reduce temperatura din cuptor la 160 ºC și se mai coace carnea 60 min., stropindu-se din când în când cu supă.

Se dizolvă cubul concentrat de pui sau de legume în apă clocotită; se adaugă 2 ardei grași roșii tăiați cuburi, restul de ceapă și usturoi. Se adaugă totul la friptură și se mai coace 20 minute.

Piept de curcan cu ardei gras si usturoi

Piept_de_curcan_cu_ardei_gras_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.