Piept de curcan in sos de masline

Printeaza

O reteta delicioasa de Piept de curcan in sos de masline din: praz, ciuperci, file de piept de curcan, sare, piper, ulei, unt si patrunjel.

Ingrediente:Piept de curcan in sos de masline

  • 2 fire praz
  • 400 g ciuperci Champignon
  • 4 fileuri de piept de curcan (a cca 150 g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se taie marunt prazul. Ciupercile se taie felii. Se incinge cuptorul la 180C. Se spala carnea, sa sareaza si se pipereaza; sa prajesc bucatile pe o parte in ulei incins si se intorc.

Se dau la cuptor si se mai coc 10 minute.

Se incinge untul intr-o tigaie si se prajesc ciuperci la foc iute. Se adauga prazul si se mai prajeste 5 minute.

Carnea se serveste cu garnitura de praz si ciuperci si se orneaza cu patrunjel.

Alaturi se poate oferi o garnitura de piure de cartofi.

Piept de curcan in sos de masline

Piept de curcan in sos de masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.