Piept de curcan cu sos acrisor

Printeaza

O reteta de piept de curcan cu sos acrisor din: piept de curcan, ulei, unt, lamai, faina, capere, sare si piper.

Ingrediente:Piept de curcan cu sos acrisor

  • 800 g piept de curcan
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 2 lamai
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri capere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ungeţi pieptul de curcan cu ulei şi puneţi-l la copt, într-o tavă, la cuptor, ia foc potrivit.

Puneţi 1 lingură ulei şi untul într-o tigaie, adăugaţi făina şi rumeniţi-o 1 minut, apoi turnaţi peste ea 200 ml apă rece. Amestecaţi pentru a nu se forma cocoloaşe.

Adăugaţi zeama de lămâie şi caperele şi lăsaţi sosul să fiarbă 15 minute, amestecând mereu.

Când carnea este prăjită, tăiaţi-o în felii subţiri şi serviţi-o cu sos acrişor.

Piept de curcan cu sos acrisor

Piept de curcan cu sos acrisor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.