Picior de porc

Printeaza

Picior de porcCurăţă un picior de porc punându-l în apă fierbinte, spre a-i rade părul. După aceea, cu un cuţit, taie-l în lungime şi fiecare bucată înveleşte-o într-o bucată de pânză pe care o legi strâns cu aţă la fiecare capăt.

Pune bucăţile într-o cratiţă şi ţintuieşte-le la fund, apăsându-le cu o scândurică. Umple cratiţa cu apă şi adaugă sare, piper, 3 căţei de usturoi şi buchetul. Să fiarbă 4 până la 5 ore. Scoate bucăţile de carne, lasă-le să se răcească, desfă pânza, moaie-le în untdelemn şi tăvăleşte-le în pesmet. Pune apoi, la grătar 15-20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.