Pesto de coriandru cu muguri de pin si usutroi

Printeaza

Pesto de coriandru cu muguri de pin si usutroi din: busuioc proaspăt, coriandru proaspăt, usturoi, untdelemn de măsline, muguri de pin, sare.

Pesto de coriandru cu muguri de pin si usutroi

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de busuioc proaspăt
  • 1 ceaşcă şi jumătate de coriandru proaspăt
  • 2 căţei de usturoi, pisaţi
  • 4 linguri de untdelemn de măsline
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 ceaşcă de muguri de pin

Mod de preparare: 

Intr-un tocător de legume mărunţiţi busuiocul, coriandrul, usturoiul şi sarea. Adăugaţi mugurii de pin şi untdelemnul de măsline.

Amestecaţi-le până se omogenizează. Folosiţi o spatulă, pentru a răzui pereţii procesorului de mâncare.

Nu supraprocesaţi în sos trebuie să mai rămână bucăţele de busu­ioc şi muguri de pin. Sosul pesto se va conserva cam două zile, în frigider.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu pesto din asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.