Peste umplut cu morcovi si nuci

Printeaza

Peste umplut cu morcovi si nuci din: stavrizi, ulei, lamaie, morcovi, nuci, marar, patrunjel, cartofi si sare.

Ingrediente:Peste_umplut_cu_morcovi_si_nuci

  • 4 stavrizi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • 500 g morcovi rasi
  • 100 g nuci
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 400 g cartofi
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştii de solzi şi intestine, spălaţi-i şi ştergeţi-i. Stropiţi-i cu lămâie şi condimentaţi-i, după gust.

Tăiaţi mărunt verdeaţa, amestecaţ-o cu morcovii raşi şi cu nucile pisate şi umpleţi cu acest amestec peştii stropiţi înainte cu ulei.

Impachetaţi fiecare peşte în folie, în aşa fel, încât să nu se scurgă sucul lăsat în timpul gătirii.

Puneţi peştii astfel pregătiţi într-o tavă, la cuptor, la foc potrivit, între timp, curăţaţi cartofii, tăiaţi-i în cubuleţe, fierbeţi-i în apă cu sare. Scurgeţi-i de apă, stropiţi-i cu ulei şi lămâie şi desfaceţi deasupra lor peştii copţi.

Presăraţi pătrunjel şi mărar, tocate măirunt, deasupra.

Peste umplut cu morcovi si nuci

Peste_umplut_cu_morcovi_si_nuci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pestele asta chiar merita incercat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.