Peşte umplut cu legume

Printeaza

Peşte umplut cu legume

Ingrediente:Peşte umplut cu legume

  • 2 peşti mari (de câte 1 kg fiecare)
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras roşu
  • 300 g ciuperci
  • cimbru
  • sare
  • oregano
  • condiment tip Vegeta
  • piper
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 lămâi
  • 200 ml apă

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli peştii, îi presari foarte bine cu sare şi piper, îi stropeşti cu zeama de lămâie. Cureţi legumele, apoi tai morcovii bastonaşe cât mai subţiri, ardeii cubuleţe şi ciupefcile felii şi le amesteci cu o linguriţă de condiment.

Umpli peştii cu ames­tecul de legume şi dacă-ţi mai rămân le aşezi în tavă. Le stropeşti cu uleiul de măsline şi apa, presari sare, piper şi oregano, acoperi cu o folie de alu­miniu şi îl dai la cuptor pen­tru o oră.

Peşte umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Iese foarte bun pestele umplut cu legume. Eu am folosit fitofag dar cred ca iese bun si cu crap

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.