Peste umplut cu icre

Printeaza

Peste umplut cu icre din: peste, cascaval, pesmet, icre, oua fierte, ceapa verde, unt, sprot afumat, masline fara samburi, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste_umplut_cu_icre

  • 1 peste mare
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 linguri cu pesmet
  • 50 g icre
  • 2-3 oua fierte
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 50 g unt
  • 1 conserva cu sprot afumat
  • 200 g masline fara samburi
  • 1 lamaie
  • ulei
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Pregatesti pestele, il cureti, il stergi bine. Il dai cu sare, apoi prin amestecul de pesmet cu cascaval ras. Il pui pe gratarul oncins. Intre timp, prepari o salata de icre cu ceapa verde tocata foarte fin. Adaugi in salata oua fierte tare, taiate cuburi.

Umpli pestele cu salata de icre si dai deoparte, la racoare. Prepari o pasta de peste din sprotul afumat, unt si suc de lamaie dupa gust. Tai maslinele pe o parte si le umpli cu pasta de peste. Pui langa pestele umplut si servesti.

Peste umplut cu icre

Peste_umplut_cu_icre

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.