Peste in sos de rosii

Printeaza

O reteta de peste in sos de rosii din: rosii, fileuri de peste, ceapa, ulei, ardei grasi, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 6 fileuri de peste
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjiţi peştele condimentat bine în ulei, apoi scoateţi-l pe şerveţele. Căliţi în ulei ceapa, ardeiul şi roşiile, tocate mărunt.

Adăugaţi cimbrul, sare şi piper şi fierbeţi la foc mic 20 de minute. Puneţi peştele în sosul format, înainte de servire.

Ornaţi cu frunze verzi de cimbru.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • peste cu sos de rosii
  • peste in sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.