Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

Printeaza

O reteta de peste cu sos de rosii si galuste de aluat din: ulei de masline, ceapa rosie, passata, vermut, supa de peste, gnocchi, file de peste alb, sos de ciuperci si frunze de busuioc.

Ingrediente:Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe rosii, taiate sferturi
  • 2×500 conserve de rosii – passata
  • 100 ml vermut
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 cuburi supa de peste
  • 2×500 g galuste – gnocchi
  • 650 g file de peste alb, taiat cuburi
  • 180 g sos de ciuperci cu rosii
  • cateva frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, incinge uleiul si prajeste ceapa la foc potrivit, 4 minute. Toarna passata, clateste conserva cu putina apa si adaug-o si pe aceasta, adauga vermutul, coaja rasa de lamaie si zeam si cuburile de concentrat.

Adauga gnocchi si continua sa fierbi 2 minute. Adauga pestele si fierbe 2-3 minute. Portioneaza in 8 boluri si pune deasupra cate 1 lingura de sos de ciuperci si frunze de busuioc.

Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

Peste cu sos de rosii si galuste de aluat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.