Peste rasol cu frunze de sfecla alba

Printeaza

Peste rasol cu frunze de sfecla alba

 Peste rasol cu frunze de sfecla alba din: peste, frunze sfecla, marar, patrunjel, leustean, ceapa verde, sare, piper.bors, ulei.

Ingrediente:

  • 2-3 peşti (păstrăv, plătică)
  • 1-2 legături frunze sfeclă albă sau roşie
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 2 legături ceapă verde
  • sare
  • piper
  • borş
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli toate verdeţurile şi le tai mărunt. Torni într-o cratiţă 100 ml ulei, apoi aşezi un strat de verdeţuri, peştele curăţat şi spălat şi continui.

Ultimul strat trebuie să fie de verdeţuri. Torni şi o ceaşcă de apă, acoperi şi dai vasul la cuptor pentru 15 minute.

Când e gata scoţi vasul, pui sare, piper după gust şi acreşti cu o ceaşcă de borş. E o mâncare bună cu mămăliguţă alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.