Peste cu praz si orez

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu praz si orez din: fileuri de pangasius, orez integral, praz, ou, lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Peste cu praz si orez

  • 4 fileuri de pangasius, cod, calcan, salau etc.
  • 300 g orez integral
  • 2 fire de praz
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul ales şi spălat, în 1 litru apă cu puţină sare, timp de 15 minute. Puneţi uleiul într-o tavă de copt, aşezaţi un strat uniform de rondele de praz, săraţi-le, apoi aşezai fileurile de peşte condimentate.

Peste acestea puneţi orezul, nivelaţi-l şi întindeţi deasupra lui oul bătut cu 1 lingură zeamă de lămâie. Puneţi tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 25 – 30 de minute.

Peste cu praz si orez

Peste cu praz si orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.