Peşte prajit cu sos de rosii

Printeaza

Peşte prajit cu sos de rosii

Ingrediente:Peşte prajit cu sos de rosii

  • 1 kg peşte
  • 4-5 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 3-4 roşii
  • sare
  • făină
  • ulei
  • piper măcinat
  • cimbru
  • mărar
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat şi spălat îl porţionezi, îl sărezi şi tăvăleşti fiecare bucată prin făină şi o prăjeşti pe ambele părţi.

In uleiul rămas de la prăjirea peştelui pui ceapa tăiată peştişori, ardeiul gras tocat şi când s-au înmuiat, adaugi roşiile tocate. Pui apă caldă, sare, puţin piper, puţină verdeaţă tocată şi laşi să fiarbă cam 15 minute.

Dacă sosul a scăzut, mai adaugi puţină apă caldă. Pui peştele şi presari peste el piper, cimbru, verdeaţa tocată, acoperi cu capac şi laşi la foc mic să dea în câteva clocote. E excelent cu mămăliguţă caldă!

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • peste prajit cu sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.